Lapsenmielisiä kakkuja


Leivontablogien pariin olen löytänyt tieni esikoiseni syntymän myötä ja etenkin siinä kohtaa, kun ensimmäinen syntymäpäivä alkoi lähenemään. Syntymäpäiväkakkua varten ideoita etsiessäni huomasin miten hienoja ja erilaisia kakkuja toiset ovat tehneet ja paloin halusta kokeilla niitä kaikkia mahtavia ideoita. Sitä kautta sain ensimmäisen kosketuksen myös erilaisiin massoihin: kakkujen ei tarvitsekaan aina olla niitä perinteisiä kermakakkuja! Tätä kautta syttyi rakkauteni kaikenlaisiin kakkuihin ja sillä tiellä olen ollut.

Lasten kakut ovat olleet aina niitä erityisen rakkaita, koska lapsilta saa välittömän palautteen ja he ovat niin pienistä asioista iloisia. Omat lapseni olen siinä sivussa opettanut myös vaativiksi ja synttärikakkutoiveet ovat aina olleet jotakin muuta kuin niitä kermakakkuja. Vaikka perinteisetkin kermakakut, ja oikeastaan kaikenlaiset kakut, ovat lastenkin suosiossa.

Koen tärkeäksi kertoa hieman taustasta ja siitä kuinka leipomisesta on tullut iso osa elämääni, ennen kuin alan kirjoittelemaan reseptejä tänne tarkemmin muistiin ja luettavaksi. Siksi ajattelin tähän postauksen perään laittaa pienen koonnin erilaisista vuosien varrella tehdyistä lapsenmielisistä kakuista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti