Tilaaminen

 

Olethan tilauksen kanssa hyvissä ajoin liikkeellä, mielellään heti, kun juhlapäivä on tiedossa. Tilaus voi kuitenkin onnistua nopeallakin aikataululla, joten kysy ihmeessä! Tilauksen voi tehdä sähköpostilla ja Instagramin yksityisviestillä

Tilauksessa on hyvä kertoa tarvittavat tuotteet ja toiveet niitä koskien, milloin tarve on, kuinka monelle henkilölle, mahdolliset erityistuokavaliot/allergiat sekä nimi ja yhteystiedot.

Tilaus vahvistetaan aina, joten muistathan, että alustavat kyselyt eivät vielä ole tilaus. 

 

Maksu 

Tilaukset maksetaan laskulla etukäteen tai käteisellä (tasaraha) noudettaessa. Laskulla maksettaessa tuotteet tulee olla maksettu ja näkyä tilillä kolme päivää ennen sovittua noutoa, ellei toisin sovita. Laskutapa sovitaan tilausta tehdessä. 

 

Peruutukset

Tilaus tulee perua viimeistään neljä päivää ennen sovittua toimitusta, muuten sovitusta hinnasta veloitetaan  50 %. Noutamatta jätetty tilaus laskutetaan kokonaisuudessaan. Mikäli syynä on asiakkaan puolelta sairaustapaus, voidaan tilausta siirtää toivottuun ajankohtaan, jos kalenterissa on tilaa. 

Mikäli tekijä sairastuu: jo maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Tällainen peruuntuminen ilmoitetaan niin pian kuin se on inhimillisesti mahdollista. 

 

Nouto 

Tuotteet noudetaan sovittuna aikana Tampereen Kalevasta. Tilausten ulkonäkö hyväksytetään asiakkaalla tilausta noudettaessa ja sen jälkeen siihen liittyvä reklamointi ei ole enää mahdollista. Luovutuksen jälkeen kakun kuljetus ja oikeaoppinen säilytys on asiakkaan vastuulla. Kylmäketjun katkeamista kannattaa välttää ja käyttää kuljetuksessa kylmäpatruunoita kakun ympärillä. Kuljetuksen jälkeen säilytys jääkkaapilämpötilassa. Kakku on hyvä kuljettaa tasaisella alustalla (esim. auton takakontti tai jalkatila) ja siten ettei se pääse liikkumaan. Älä kuljeta kakkua sylissä!
 

Tilaukset: 

sähköposti: kakkutarha@outlook.com 

Instagram: @kakkutarha