Vuosi täynnä!


Vuosi sitten lokakuussa kirjoitin ensimmäisen blogitekstini. Uskomatonta, että siitä tosiaan on JO vuosi! Reseptejä on tullut kirjoiteltua tänne kaikille luettevaksi ja leipoa olen saanut paljon enemmänkin. Kun viettää arkipäivät työssä koneen äärellä, mielellään illat käyttää jonkinlaisten muiden askareiden parissa ja tähän leivonta on oiva vastapaino.

Leiponut olen aina, mutta tämän vuoden aikana blogin ja sosiaalisen median tilien kautta on tullut eteen paljon lisää leivontaan liittyviä kokemuksia ja toivon niiden vain lisääntyvän jatkossa. Osallistun mielellään erilaisiin projekteihin ja uusia haaveita tällä saralla on jo olemassa. Kun pitkän pähkäilyn jälkeen uskalsin alkaa kirjoittelemaan, niin siitä on hyvä jatkaa myös korkeammalle. Kuten ensimmäisessä postauksessani kirjoitin "Unelmat on tehty toteutettaviksi" ja niitä kohden mennään tästä eteenpäinkin. 

Kiitos kaikille lukijoille tähän asti ja toivottavasti teitä löytää mukaan vielä lisääkin, sillä tämä matka on vasta alussa. Ottakaa seurantaan myös Instagram -tilini @kakkutarha, jonne päivittelen kuvia, joita ei välttämättä täältä löydy. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti